HomeO Nama

O Nama

Mi smo tim TEEN ASSISTANTS i dolazimo iz Ćićevca. Želimo da pokrenemo priču o problemima tinejdžera i o tome kome se mogu obratiti i kako raditi na sebi prilikom rešavanja problema. Naš Instagram profil @teenassistants, kao i naša Facebook Stranica su dostupni svima! Na njemu se mogu pronaći korisni saveti, pročitati različite zanimljivosti, a i postaviti pitanje i dobiti odgovor. Pozivamo tinejdžere da nam se pridruže i podele sa nama svoja mišljenja i iskustva!

Za svaki problem postoji rešenje, a mi smo tu da put do rešenja olakšamo.

Naš tim TEEN ASSISTANTS smatra da se deca i mladi ulaskom u pubertet suočavaju sa brojnim problemima, za čije rešavanje nemaju odgovarajuću pomoć, niti razumevanje od strane odraslih.

Odrasli na nas često gledaju kao na neposlušne, problematične, nevaspitane, nezahvalne i slično. Ne shvataju da se iza našeg ponašanja krije poziv da nas neko razume, pomogne nam… I onda se naši vršnjaci povlače u sebe i prestaju da komuniciraju sa ljudima oko sebe, samopovređuju se ili pomoć traže na pogrešnim mestima, poput sklapanja “prijateljstva” sa nepoznatim osobama preko interneta ili korišćenjem alkohola, marihuane i slično. Ovo su primeri koje smo mi prepoznale kod sebe i kod naših vršnjaka.

A na ove načine se problemi samo dodatno uvećavaju i još više nas udaljavaju od osoba koje nam mogu pomoći.

Zato smo mi tu! Želimo da pokažemo svojim vršnjacima da je sve REŠIVO!